Web design

Kompisen til nevøen din kan sikkert snekre sammen en nettside til deg, men vi vet bedre.
Våre utviklere har utdanning innen utvikling, web, brukervennlighet og grafisk design, og med denne kunnskapen bygger vi profesjonelle, responsive nettsider som styrker din merkevare.

Responsivt Design

Fungerer det ikke på mobil, så fungerer det ikke i det hele tatt. Vi er ikke fornøyde før designet ser utmerket ut på mobil, nettbrett og PC av alle mulige skjermstørrelser. Ingenting er mer irriterende for kunden din enn et design som ikke er responsivt.

Brukervennlighet i fokus

Glem elementer som spretter hit og dit. Kunden din er på nettsiden for å bli informert, ikke distrahert. Vi setter pris på enkelt, ryddig og stilfult design. Med prinsipper fra litteratur som "Don't make me think" skaper vi grensesnitt som gir brukeren arbeidsflyt.

Skreddersøm

Hos oss følger vi ingen ferdige designmaler. Vi skaper unike design, bygget opp fra bunnen av og tilpasset din spesifikke målgruppe.

CMS

Behov for å oppdatere nettsiden din iblant? Ingen problem! Vi bygger nettsiden din med et Content Management System om ønskelig, slik at du selv kan endre på innholdet.

Søkemotoroptimalisering

Alle produkter levert av oss vil være optimalisert for søkemotorer, slik at din bedrift kan få enda bedre eksponering.

Vedlikehold

På nettet står ingenting stille, og det er fort å havne bakpå. Vi tilbyr vedlikehold slik at ditt nettsted alltid vil være oppdatert.

Jeg har benyttet Venditi og Martine til å lage nye hjemmesider. Jeg er veldig godt fornøyd med hele prosessen. Martine forstod raskt hva vi ville uttrykke på vår nye hjemmeside, og hadde flere gode kreative løsninger for oss. Da vi landet på design og funksjonalitet ble sidene laget akkurat slik vi hadde sett for oss og håpet på. Vi kan på det sterkeste anbefale Venditi og Martine til utvikling av hjemmesider.

Christian Bratsberg eier av BukkeneBruse.net

Tidligere arbeid

Ta gjerne en titt på noen nettsteder vi har laget tidligere. Vi er opptatt av å finne hvert enkelt kunde sitt behov og formål med å opprette et nettsted. Vi jobber derfor helt til kunden er fornøyd med resultatet.

Sealift Systems
sealiftsystems.no

FrontTek AS
fronttek.no

BukkeneBruse
bukkenebruse.net

Lurer du på hva det koster? Ta kontakt med oss i dag!

Kontakt